Vader Triest voor elke dag

Voor iedere dag van het jaar kozen we een korte tekst van Vader Triest. Het zijn woorden die hij uitsprak of neerschreef. Ze geven een goed beeld van de rijkdom van zijn spiritualiteit en kunnen ons ook vandaag nog inspireren. U kunt deze publicatie hiernaast lezen of als pdf hier downloaden.

Vader Triest in gebed

Bij verschillende gelegenheden en rond bepaalde thema’s formuleerde Vader Triest aangepaste gebeden. Deze zijn als inkijkluiken beschikbaar, waardoor we kennis mogen maken met het diepe gebedsleven van Vader Triest. U kunt deze publicatie hiernaast lezen of als pdf hier downloaden.

Een maand met Vader Triest

Hiernaast vindt u een boekje voor elke dag van de maand met een tekst van Vader Triest, een bezinning en een gebed. U kunt deze publicatie hiernaast lezen of als pdf hier downloaden.

Noveen met Vader Triest

Gedurende de noveen staan we stil bij de meest typische kenmerken van zijn leven en we bidden dat ook wij meer in deze geest mogen leven.

Reliekkaart Vader Triest

reliekkaart-triest-nl2-page-001

Gebed voor het bekomen van de zaligverklaring van de Dienaar Gods Petrus Jozef Triest en van een gunst op zijn voorspraak.